Selecteer een pagina

Leer beter voor jezelf te zorgen

Zelfzorg is essentieel om een goede weerstand op te bouwen. Door een goede zelfzorg voorkom jij stress en burn-out klachten. Breng weer een beetje ontspanning in je leven en geniet!

Herken je dit?
  • Je voelt je gehaast en overprikkeld
  • Je hebt last van stress
  • Je ervaart lichamelijke klachten zoals spanning in je lijf, slecht slapen etc.
  • Je voelt je moe en lusteloos omdat je weinig dingen doet waar je echt blij van wordt
  • Je wilt graag meer voor jezelf gaan kiezen
  • Je voelt je wel eens onzeker

Ben jij klaar om te werken aan een betere zelfzorg?

Wil jij vanuit jouw woon,- of werkkamer ontdekken hoe je beter voor jezelf kan zorgen? Dat kan! Speciaal voor jou heb ik een selfcare toolkit gemaakt die bestaat uit 5 tools.  Deze tools heb je direct tot je beschikking zodat jij gelijk aan de slag kan.

Het is een nieuw product met een tijdelijke prijs. De selfcare toolkit kost €49 maar omdat deze nieuw is en ik zoveel mogelijk mensen de kans wil geven op meer ontspanning kan je hem nu nog voor €30 aanschaffen.

Deze prijsverlaging is dus tijdelijk en kan elk moment worden verhoogd. 

Hi! Ik ben Marissa en na een periode van veel stress en overspannenheid ben ik begonnen aan mijn journey van zelfontwikkeling. Mensen omschrijven mij als inspirerend en ambitieus. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe het is als je echt de tijd neemt voor een goede zelfzorg. Zodat je, naast het zorgen voor je kinderen of de ander, kiest voor je mooiste leven.

Vanuit mijn studie psychologie en verschillende coachopleidingen ben ik ambitieuze vrouwen gaan helpen naar een leven met meer ontspanning. Dit doe ik o.a. door meditaties, ademhalingsoefeningen en coaching. 

Voor €30,- heb jij:

Selfcare toolkit

Ademhalingsoefening

Energie balans oefening

Meditatie voor meer zelfvertrouwen

inspiratie video voor gedragsverandering

podcast met praktische tips

 

Ademhalingsoefening

Vind jij het moeilijk om te ontspannen? Dan is de ademhalingsoefening iets voor jou. Deze oefening zorgt ervoor dat je weer relaxt wordt op het moment dat je stress en spanning ervaart. Meerdere klanten van mij hebben hem uitgeprobeerd en zijn erg tevreden! Veel mensen die deze ademhalingsoefening dagelijks doen.

Energie balans oefening

Ben jij wel eens volledig uitgeput na een dag werk? Na de energie balans oefening weet jij wat je kan doen om je dag energiek te beginnen EN te eindigen. Je leert waar jouw energie-lekken zitten en jouw energie-gevers. Deze oefening doe ik vaak met mijn klanten. Iedereen haalt er altijd iets uit waar ze praktisch mee aan de slag kunnen.

Meditatie voor meer zelfvertrouwen

Voel jij je wel eens onzeker? Dan is de meditatie voor meer zelfvertrouwen wat voor jou! In deze meditatie neem ik je mee naar je jongere zelf en je oudere zelf. Deze hebben een boodschap voor je. Na deze meditatie zal jij je beter voelen over jezelf. Hoe vaker je deze meditatie doet hoe meer zelfvertrouwen je kan opbouwen.

Waarom is het zo lastig om gedrag te veranderen?

Ben jij benieuwd waarom het zo lastig is om je gedrag te veranderen? In de inspiratie video leg ik uitgebreid aan de hand van 2 modellen uit de psychologie uit waarom het zo lastig is om je gedrag te veranderen. Dit inzicht helpt jou met compassie-voller naar jezelf te kijken en uiteindelijk toch door te zetten om te gaan voor die gedragsverandering.

Ben jij benieuwd wat een ochtendritueel voor je kan doen?

Altijd al eens willen werken met een ochtendritueel? Of wil jij de voordelen ervaren van een ochtendritueel? In de selfcare toolkit zit een oefening waarbij jij aan de slag gaat met je eigen ochtendritueel! Ervaar de voordelen hiervan en evalueer hoe jij je voelt na 14 dagen.

Toen ik 16 jaar was, was ik doodongelukkig en +15 kilo zwaarder dan nu. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel. Zie de foto hiernaast. Ik zorgde totaal niet goed voor mezelf. Ik wist ook niet wat ik nu wel weet. Dat een goede zelfzorg zoveel voor je kan doen! Ik voel me nu gezond, sterk en gelukkig. Deze reis heeft me ongeveer 10 jaar gekost en €40.000. Dit geld heb ik namelijk gestoken in studies, cursussen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfzorg. 

Wat ik heb geleerd en wat ik nu doe om goed voor mezelf te zorgen? Dat deel ik met jou in de podcast. Deze podcast is onderdeel van de selfcare toolkit. 

Dit zijn de eerste reacties op de oefeningen

Ben jij klaar voor een beetje meer ontspanning in jouw leven?

Voorkom dat jij niet voldoende naar jezelf en je lichaam luistert.

Er zijn een hoop mensen die blijven doorlopen met klachten. Je kan een hele hoop klachten voorkomen door bewust te gaan kijken naar jezelf en wat je nodig hebt. 

 

Hoe doe je dat?

Door de focus te gaan verleggen naar jezelf. Leer te luisteren naar de signalen van je lichaam.

 Jij bent het waard! Jij bent het waard om voor jezelf te kiezen! 

Ga aan de slag met de selfcare toolkit en ontdek waar jij nog stappen te maken hebt.

5 tools inclusief meditatie, ademhalingsoefening, video’s en werkbladen